U bevindt zich hier:

De Nevi-Corvers
InkoopJurisprudent Tool

(VOORHEEN JURIS-LECTA)

 

Leerpunten uit de aanbestedingsjurisprudentie kort en bondig vertaald naar uw inkooppraktijk


In aanvulling op onze bestaande dienstverlening biedt Corvers in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Inkopers - Nevi de InkoopJurisprudent Tool aan. Met een licentie op InkoopJurisprudent heeft u toegang tot een kennisbank boordevol ‘lessons learned’ uit de aanbestedingsjurisprudentie opgebouwd vanaf 2015. 
 

Leren van de fouten van anderen

De portal wordt maandelijks aangevuld met nieuwe ‘lessons learned’ vanuit de nieuw gepubliceerde aanbestedingsjurisprudentie. Een team van juridische inkoopexperts selecteert uit alle gepubliceerde uitspraken enkel die uitspraken die voor de inkooppraktijk van belang zijn en maakt op basis daarvan korte praktijkdocumenten (Practicals) die inzicht geven in de consequenties en de leerpunten van de uitspraak voor de inkooppraktijk.

De Practicals zijn kort, bondig en vooral praktisch van opzet. Met InkoopJurisprudent heeft u kortom snel en eenvoudig inzichtelijk welke fouten u bij aanbestedingen moet vermijden en welke keuzemogelijkheden u in bepaalde probleemsituaties heeft. Daarnaast kunt u deelnemen aan interessante webinars.

 20139-InkJurisprTool_banner_2112_548.png

 

Interesse?

Kijk voor meer informatie op

www.nevi.nl/tool/inkoopjurisprudent-tool

 

 


Zie hier
het nieuwsbericht van Nevi over de samenwerking tussen Corvers en Nevi

Nevi_brandclaim_onder-RGB_72-dpi.png