U bevindt zich hier:

Juris-Lecta

Leerpunten uit de aanbestedingsjurisprudentie kort en bondig vertaald naar uw inkooppraktijk


In aanvulling op onze bestaande dienstverlening biedt Corvers in samenwerking met Negometrix de Juris-Lecta portal aan. Met een licentie op Juris-Lecta heeft u toegang tot een kennisbank boordevol ‘lessons learned’ uit de aanbestedingsjurisprudentie opgebouwd vanaf 2015.

Leren van de fouten van anderen

De portal wordt maandelijks aangevuld met nieuwe ‘lessons learned’ vanuit de nieuw gepubliceerde aanbestedingsjurisprudentie. Een team van juridische inkoopexperts selecteert uit alle gepubliceerde uitspraken enkel die uitspraken die voor de inkooppraktijk van belang zijn en maakt op basis daarvan korte praktijkdocumenten (Practicals) die inzicht geven in de consequenties en de leerpunten van de uitspraak voor de inkooppraktijk.

De Juris-Lecta Practicals zijn kort, bondig en vooral praktisch van opzet. Met Juris-Lecta heeft u kortom snel en eenvoudig inzichtelijk welke fouten u bij aanbestedingen moet vermijden en welke keuzemogelijkheden u in bepaalde probleemsituaties heeft.
Daarnaast kunt u deelnemen aan interessante webinars en ontvangt u jaarlijks een overzicht van de aanbestedingsjurisprudentie weergegeven in cijfers en grafieken via de Juris-Lecta Graphics.

Logo-Juris-Lecta_orange_black-grey-text.png

Interesse?

Kijk voor meer informatie op

www.jurislecta.nl