U bevindt zich hier:
Beatriz Gómez Fariñas

Beatriz Gómez Fariñas

Legal procurement consultant

Beatriz Gómez Fariñas heeft een doctoraat in de rechten van de Universiteit van Vigo en een master in Public Procurement (openbaar aanbesteden) van de Universiteit van Castilla-La Mancha (Spanje). Voordat ze in augustus 2021 bij het Corvers-team kwam, was ze docent aan de Universiteit van Vigo (2017-2020) en werkte ze als onderzoeker aan Nottingham Trent University (2020-2021). Beatriz is lid van het Observatorio de Contratación Pública en coördinator van de sectie adviesorganen.

Beatriz onderzocht voor haar promotieonderzoek het evenredigheidsbeginsel bij openbare aanbestedingen. Als onderdeel van haar internationale doctoraatstitel bekleedde ze verschillende gastbeurzen bij verschillende Europese instellingen, waaronder de Vrije Universiteit Amsterdam, het Duitse onderzoeksinstituut voor openbaar bestuur en de Universiteit van Nottingham. Ze ontving de Best PhD Thesis Prize in Legal Sciences van de Universiteit van Vigo voor de jaargang 2019-2020.

Met haar ruime ervaring op het gebied van het aanbestedingsrecht heeft ze verschillende artikelen en bijgedragen aan edities van bundels gepubliceerd en deelgenomen aan internationale conferenties. Haar monografie getiteld The Principle of Proportionality on Public Procurement wordt eind 2021 gepubliceerd door Marcial Pons.

E-mail
b.gomezfarinas@corvers.com