U bevindt zich hier:
Dr.  Ana Isabel (Anabel)  Peiró Baquedano

Dr. Ana Isabel (Anabel) Peiró Baquedano

Legal procurement consultant

Ana Isabel Peiró Baquedano heeft zich vanaf 1 augustus 2019 bij het Corvers-team gevoegd om ons internationale team te komen versterken. Anabel (zoals ze zichzelf noemt) komt oorspronkelijk uit Spanje.

De afgelopen jaren was ze als onderzoeker en promovendus op het gebied van het bestuursrecht verbonden aan de universiteit van Zaragoza. Ze is Bachelor in de rechten en Bachelor in bedrijfskunde en heeft eind juni 2019 haar PhD-onderzoek “The new Directive on Concessions: The distribution of risks” met succes verdedigd en is daarmee gepromoveerd tot dr. in het bestuursrecht.

Ze heeft uitgebreide onderzoekservaring opgedaan bij diverse universiteiten binnen Europa (waaronder Berlijn, Trento, München en Münster) en was als onderzoeker betrokken bij het Europese Water PiPP project, een project onder het Europese FP7 programma rondom Innovation Oriented Public Procurement (IOPP) in de watersector.

Ze was enkele jaren onderdeel van het “Technical Assistance on Public Procurement of Innovation" onderzoeksteam dat gefinancierd werd door het Zorg Instituut van Aragon en is als medewerker verbonden aan het Spaanse Public Procurement Observatory. Anabel spreekt naast het Spaans maar liefst 5 talen en heeft een inmiddels aardig indrukwekkende lijst aan publicaties op haar naam staan. 

Met de komst van Anabel hoopt Corvers beter te kunnen voldoen aan de groeiende vraag van aanbestedende diensten binnen heel Europa die bij Corvers aankloppen om hen te ondersteunen bij het aanbesteden van innovatie (innovation procurement). Vanuit haar achtergrond op zowel het gebied van rechten als bestuurskunde kan Anabel een perfecte brug slaan tussen het juridisch alsook economisch advies dat Corvers bij vele projecten vaak in samenwerking met haar zusteronderneming Vtrek geeft.

 

E-mail
a.baquedano@corvers.com