U bevindt zich hier:
Mr. Stephan Corvers

Mr. Stephan Corvers

Directeur

Stephan Corvers is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden. Naast werkzaam te zijn geweest in verschillende senior juridische en managementfuncties, onder meer voor Digital Equipment Corporation, heeft hij per juli 2000 een gespecialiseerd juridisch en commercieel advies- en managementbureau op het gebied van aanbestedingen opgericht (Corvers Procurement Services B.V.), in strategische alliantie met CJGM Bartels-Aanbestedingsadvocaat (nu Bartels Sueters Rassa Aanbestedingsadvocaten).
Stephan Corvers is mede-oprichter en lid van de Raad van Advies van de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht (NVVA) en publiceert regelmatig op het gebied van Europese aanbestedingen. Verder is hij is medeoprichter van het Tijdschrift Aanbestedingsrecht en was hij lid van de redactie van 2004 tot 2009. Daarnaast is hij guest-lecturer aan de Universiteit van Leiden en lid van de Raad van Advies van het Advanced Master Programme in Law and Digital Technologies dat de sectie eLaw van de Universiteit Leiden momenteel ontwikkelt.
Verder is hij lecturer voor het internationale Master Program Public Procurement Management aan de University of Rome Tor Vergata en externe expert van de Europese Commissie op het gebied van innovatie en aanbestedingen. Stephan Corvers publiceert regelmatig op het gebied van het aanbestedingsrecht en verzorgt regelmatig diverse lezingen in nationaal en Europees verband.
Vanwege zijn expertise op het gebied van ICT-aanbestedingen was Stephan Corvers als extern expert betrokken bij het parlementaire onderzoek naar ICT-projecten binnen de overheid dat in 2014 in opdracht van de Tweede Kamer
werd uitgevoerd.