U bevindt zich hier:

DUO reserveert 240 miljoen voor ICT-inhuur

26 januari 2017

DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) heeft voor de komende vier jaar 240 miljoen euro gereserveerd voor de inhuur van externe ICT'ers. Na een aanbesteding zijn tien voorkeursleveranciers geselecteerd die de organisatie voorzien van tijdelijke ICT-inhuurkrachten. De geselecteerde partijen zijn: Atos, Centric, Get There, Cimsolutions, CGI, IT-Staffing, KPN Consulting, Ordina, Sogeti en SQL Integrator.

Er namen 21 partijen deel aan de aanbesteding. Onder de gekozen leveranciers wordt op jaarbasis voor zestig miljoen euro aan ICT-werk ingehuurd. Met de gunning hoopt DUO de komende vier jaar zijn behoefte aan tijdelijke ICT-medewerkers in te vullen. Het werk vindt in principe plaats vanuit Groningen, waar Duo gevestigd is.

DUO is een uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid. Het financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen en organiseert examens. DUO is naar eigen zeggen één van de grootste ICT-werkgevers van Nederland. Bij de organisatie werken 2500 mensen, waarvan een groot deel een ICT-functie heeft.

Bron: Computable

Terug