U bevindt zich hier:

Eafip verlengt deadline en verbreed focus van call for assistance naar aanleiding van COVID-19

20 maart 2020

Het European Assistance for Innovation Procurement initiatief heeft de deadline van de onlangs gepubliceerde oproep voor het aanvragen van gratis ondersteuning bij ICT-gerelateerde aanbestedingen van innovatie verlengd naar aanleiding van de situatie rondom het COVID-19 virus.

De deadline is verplaatst naar 31 mei 2020. Daarnaast is de focus van de call verruimd. Ook aanvragen voor het aanbesteden van innovatieve ICT-oplossingen gericht op het aanpakken van crisissituaties zoals COVID-19 worden verwelkomd.

Deze nieuwe call van 2020 roept aanbestedende diensten uit alle EU-lidstaten die een concreet project gestart zijn of binnenkort starten rondom het aanbesteden van innovatie via een Pre-Commercial Procurement (PCP) of Procurement of Innovative Solution (PPI) op om zich aan te melden voor gratis ondersteuning bij hun project.

In 2020 zullen minimaal drie nieuwe aanbestedingsproject van innovatieve ICT-oplossingen worden geselecteerd om te profiteren van gratis technische en/of juridische ondersteuning bij hun project. 

Meer informatie is te vinden op www.eafip.eu

Terug