U bevindt zich hier:

EAFIP WEBINAR-WORKSHOP: Strengthening EU Strategic Autonomy and Resilience through Innovation Procurement

14 oktober 2021

Op 16 november 2021 vindt de 4-uur durende webinar-workshop 'Strengthening EU Strategic Autonomy and Resilience through Innovation Procurement' plaats, georganiseerd door de European Assistance for Innovation Procurement (EAFIP).

De COVID-19-pandemie enWebinar-EAFIP-Workshop-2_Nov-2021.png de huidige stijgende prijzen voor energie, gas en olie hebben duidelijk gemaakt dat Europa zijn veerkracht moet vergroten om verstoringen van de toeleveringsketen het hoofd te bieden en aan zijn strategische autonomie moet werken door de strategische technologische afhankelijkheid van niet-Europese oplossingen te verminderen.
Deze online 4-uur durende workshop geeft inzicht in hoe innovatie-inkoop de strategische autonomie en veerkracht van Europa kan versterken. Het onderwerp wordt vanuit verschillende invalshoeken benaderd: uitleg over lopende beleidsinitiatieven in Europa, over de juridische mogelijkheden en inzicht in praktijkervaring vanuit een aantal casestudies. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen en is er ruimte voor discussie. Deelnemers worden aangemoedigd om vooraf vragen te sturen om tijdens het webinar te bespreken naar deze e-mail: a.jaramillo@corvers.com

EAFIP – nieuwe oproep voor gratis ondersteuning bij innovatiegerichte aanbestedingen

Het European Assistance for Innovation Procurement (EAFIP)-initiatief ondersteunt openbare aanbesteders in heel Europa bij het ontwikkelen en implementeren van innovatie-inkoop. EAFIP biedt de mogelijkheid om gratis ondersteuning te krijgen bij ICT-gerelateerde innovatie-inkoopprojecten (PCP & PPI). Aanbestedende diensten die een concreet innovatieproject starten, of gestart zijn, kunnen hun project aanmelden voor gratis ondersteuning. De derde fase is momenteel open tot 11 januari 2022.

Voor webinar informatie en aanmelding:
WEBINAR-workshop - Versterking van de strategische autonomie en veerkracht van de EU door middel van innovatieaanbestedingen - Europese bijstand voor innovatieaanbestedingen (eafip.eu)

Ga voor meer informatie over EAFIP naar www.eafip.eu

Zie ook:

 

Terug