U bevindt zich hier:
Nieuwe advocaat-partner versterkt Bartels Sueters Aanbestedingsadvocaten

Nieuwe advocaat-partner versterkt Bartels Sueters Aanbestedingsadvocaten

1 februari 2017

Met ingang van 1 februari 2017 is Ali Rassa als advocaat-partner gestart bij Bartels Sueters Aanbestedingsadvocaten – strategische alliantiepartner van Corvers. Het groeiende aantal cliënten en zaken maakte uitbreiding van het team meer dan welkom. Ali is een zeer gedreven en betrokken advocaat in het aanbestedingsrecht en het contractenrecht (bouwrecht). Door zijn prettige persoonlijkheid, zijn no-nonsens benadering en zijn vermogen om zaken helder en begrijpelijk inzichtelijk te maken, past Ali als geen ander binnen Bartels Sueters.

Hij heeft jarenlange ervaring met het voeren van kort gedingen en andere juridische procedures, zowel bij de rechter als bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw. Ali Rassa werkte hiervoor ruim 8 jaar bij De Kempenaer Advocaten. Rassa zegt zelf over zijn overstap: “Na 8 jaar advocaat bouw- en aanbestedingsrecht te zijn geweest bij De Kempenaer was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb gekozen voor Bartels Sueters Aanbestedingsadvocaten. Het is een toonaangevend nichekantoor op het gebied van inkoop en aanbestedingen. Ik kende Leopold Sueters als een goede advocaat met veel ervaring in het aanbestedingsrecht. Het kantoor heeft bovendien een uniek concept vanwege de strategische alliantie met Corvers Procurement Services - een juridisch adviesbureau op het gebied van innovatie, aanbesteding, ICT en inkoop met klanten in Nederland en buitenland. Door middel van deze samenwerking kunnen klanten op maat worden bediend gedurende aanbestedingstrajecten en procedures. Mijn nieuwe werkomgeving brengt enerzijds verdieping in mijn praktijk en biedt anderzijds – vanwege de strategische alliantie met Corvers - een breder pakket aan dienstverlening. Ik zie het als een mooie uitdaging om daar mijn bijdrage aan te leveren.”

Rassa zal aanbesteders en ondernemingen juridisch begeleiden gedurende het aanbestedingstraject. Ook staat hij cliënten bij tijdens de uitvoeringsfase van een (overheids)opdracht en vertegenwoordigt hij cliënten in de rechtbank. Rassa is daarnaast gastdocent aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) voor de opleiding ‘Aanbestedingen en Inkopen’.

Met de komst van Ali Rassa zal Bartels Sueters en ook Corvers nog beter in staat zijn te voorzien in de wensen en behoeften van onze klanten.

Terug