U bevindt zich hier:
Praktische training voor aanbestedende diensten en ondernemers  “de afgewezen inschrijver bij aanbestedingen”

Praktische training voor aanbestedende diensten en ondernemers “de afgewezen inschrijver bij aanbestedingen”

27 maart 2017

Op donderdag 18 mei wordt via De Aanbestedingsacademie de kennis-sessie ‘De afgewezen inschrijver bij aanbestedingen’ gehouden. De kennis-sessie biedt inkopers van aanbestedende diensten en tender- en accountmanagers bij ondernemers die te maken hebben met gunning en afwijzing bij een aanbesteding zowel juridische kaders alsook praktische communicatietechnieken.

Te vaak leidt te weinig aandacht voor dit staartstuk van een aanbestedingstraject in de praktijk tot ongenoegen, klachten of zelfs gerechtelijke procedures.

Deze kennis-sessie geeft inzicht in de rechten en plichten die gelden voor de aanbestedende diensten en de rechten en mogelijkheden die inschrijvende partijen hebben als het gaat om gunning, motivering en afwijzing. Daarnaast worden praktische communicatievaardigheden geboden – aan zowel aanbestedende diensten als afgewezen inschrijvers - om het afwijzingsgesprek te laten verlopen op een manier die recht doet aan ieders belangen.

De training wordt gegeven door Leopold Sueters en Ali Rassa van Bartels Sueters Aanbestedingsadvocaten en Chantal Bartels van Bartels | ABC.

Meer informatie vindt u op www.aanbestedingsacademie.nl.

Terug