U bevindt zich hier:

Onze geschiedenis

Corvers werd in 2000 opgericht door Stephan Corvers - vandaag de dag nog steeds directeur en eigenaar en nog steeds zeer actief binnen het werkveld. Het bedrijf richtte zich bij de start puur op het bijstaan van aanbestedende van de Nederlandse overheid bij diverse grote en complexe projecten ICT - aanbestedingen. De commerciële achtergrond van Stephan Corvers bleek een toegevoegde waarde en al snel groeide het aantal opdrachten en het bedrijf.
Tegenwoordig bestaat Corvers uit een team van 14 zeer gemotiveerde en gedreven professionals.
De juristen en consultants van Corvers ondersteunen aanbestedende diensten dagelijks met onderzoek, advies en begeleiding rondom aanbestedings-vraagstukken en aanbestedingsprojecten, contractmanagement en intellectueel eigendom.

 

Direct in 2000 ging Corvers Procurement Service BV een strategische alliantie aan met CJGM Bartels-aanbestedingsadvocaat - inmiddels Bartels Sueters Aanbestedingsadvocaten. Deze alliantie bood Corvers de mogelijkheid om haar klanten naast juridisch onderzoek, advies en begeleiding (via Bartels Sueters Aanbestedingsadvocaten) ook advocatuurlijke dienstverlening in geval van gerechtelijke procedures aan te kunnen bieden. Tot op de dag van vandaag werkt Corvers nauw samen met alliantiepartner Bartels Sueters Aanbestedingsadvocaten en nog steeds blijkt deze samenwerking voor beide kantoren, maar vooral ook voor de klanten zeer vruchtbaar en waardevol

.