U bevindt zich hier:

Samenwerking Maastricht School of Management (MSM)copy-msm_logo.png

 

Corvers kent sinds 2015 een sterke samenwerkingrelatie met de Maastricht School of Management (MSM).

Vanuit deze samenwerking is in januari 2016 de Corvers leerstoel Innovation Procurement aan de Maastricht School of Management gestart. Vanuit de leerstoel wordt onderzoek verricht, worden lezingen gehouden en zal in het algemeen gebouwd worden aan capaciteit en vaardigheden in het aanbesteden van innovatie. De leerstoel wordt bekleed door Professor Nicola Dimitri. Nicola Dimitri is o.a.  hoogleraar economie aan de Universiteit van Siena (Italië), docent aan het Institute for Advanced Studies (IMT) Lucca (Italië) en Life Member van Clare Hall College (Cambridge-UK). Nicola Dimitri is daarnaast of counsel van Corvers. Corvers consultant Dr. Ramona Apostol en of counsel van Corvers Dr. Anne Rainville (van samenwerkingspartner Vtrek) zijn aangesteld als een van de Research Fellows voor de leerstoel. 

In het kader van de leerstoel en de samenwerking met MSM werd op 6 oktober 2016 reeds de openbare lezing Public Lecture on Pricing Strategies in Cloud Computing gegeven door Professor Nicola Dimitri. 

Op 20 maart 2017 zal een tweede lezing gegeven worden in het kader van de leerstoel:  Lecture & webinar: The Law and Economics of EU Innovation Procurement.

Binnen het kader van de leerstoel is er daarnaast een PhD-positie gecreëerd in nauwe samenwerking met Het Waterschapshuis. Het Waterschapshuis zal de doctoraal positie binnen de leerstoel sponsoren. De (nog aan te trekken) aspirant-promovendus zal werken bij MSM binnen de Corvers leerstoel Innovation Procurement onder wetenschappelijke leiding van Professor Nicola Dimitri en ondersteund door research fellows Dr. Anne Rainville en Dr. Ramona Apostol. De promovendus zal nauw samenwerken met het team van Corvers en Vtrek.